Luottamusmiesvaalit 2021

Hei!

Järjestämme Jyty Pieksämäki ry:n luottamusmiesvaalit 2021 nykyisen pääluottamusmiehen vanhempainvapaan myötä. Vaaleissa valitaan pääluottamusmies ja mahdolliset luottamusmiehet sekä heidän varaedustajansa.
Luottamusmiesten toimikausi on neljä (4) vuotta 1.1.2021-31.12.2024.

Oletko sinä Jytyn uusi luottamusmies?
Jytyn luottamusmies toimii työpaikallasi kaikkien jytyläisten edunvalvojana ja asiantuntijana työelämään liittyvissä kysymyksissä. Luottamusmies valvoo työpaikalla, että työnantaja noudattaa sovittuja sopimuksia ja palvelussuhteen ehtoja. Luottamusmiehen työ on hieno näköalapaikka, jossa on mahdollista vaikuttaa työpaikallasi tapahtuviin asioihin ja olla työkavereidesi tukena eri tilanteissa. Jytyn luottamusmiehenä saat jatkuvaa koulutusta asiantuntijan tehtäviin ja alueellinen tukiverkosto auttaa tehtävän perehdyttämisessä. Tässä työssä et jää yksin!
 
Asetu ehdolle!
Jyty Pieksämäki ry:n vaalitoimikunta järjestää luottamusmiesvaalit työpaikallasi. Ehdolle asettuminen luottamusmiesvaaleissa on helppoa. Ehdokkaaksi haluavan tulee toimittaa liitteenä oleva ehdokassuostumuslomake vaalitoimikunnalle ennen ehdolle asettumisajan päättymistä. Äänioikeutettuja luottamusmiesvaaleissa ovat ne Jytyn jäsenet, jotka ovat vaalien toimittamisajankohtana palvelussuhteessa työnantajaan.
 
Jytyn luottamusmiesvaalien ehdolle asettumisaika on 8.9.-16.9.2021.
Toimita ehdokassuostumuslomake asianmukaisesti täytettynä 16.9.2021 mennessä:
Ehdokassuostumuslomake (Word)
postitse: Jyty Pieksämäki ry
Tuohiniementie 16 A 4
76100 Pieksämäki
 
Sisäpostissa ”tietohallinto / Aapo Karjalainen”
 
tai skannattuna sähköpostilla aroskeri@gmail.com
 
 
Pieksämäen kaupungin luottamusmiesvaaleissa valittavat luottamusmiehet:

  • Pääluottamusmies

 
Jos luottamusmiesehdokkaita on sama määrä kuin täytettäviä luottamuspaikkoja, vaalitoimikunta toteaa sopuvaalien syntyneen. Mikäli ehdokkaita tulee enemmän kuin luottamusmiespaikkoja on, järjestetään sähköiset vaalit myöhempänä ilmoitettavana ajankohtana.