Etusivu » Luottamusmiesvaalit 2020

Luottamusmiesvaalit 2020

Luottamusmiesvaalit 2020 – Asetu ehdolle ja äänestä!

Jytyn luottamusmiesvaalit 2020 toimitetaan marraskuun loppuun mennessä. Vaaleissa valitaan pääluottamusmiehet ja luottamusmiehet sekä heidän varaedustajansa.

Luottamusmiesten toimikausi on neljä (4) vuotta 1.1.2021-31.12.2024.

 

Oletko sinä Jytyn uusi luottamusmies?

Jytyn luottamusmies toimii työpaikallasi kaikkien jytyläisten edunvalvojana ja asiantuntijana työelämään liittyvissä kysymyksissä. Luottamusmies valvoo työpaikalla, että työnantaja noudattaa sovittuja sopimuksia ja palvelussuhteen ehtoja. Luottamusmiehen työ on hieno näköalapaikka, jossa on mahdollista vaikuttaa työpaikallasi tapahtuviin asioihin ja olla työkavereidesi tukena eri tilanteissa. Jytyn luottamusmiehenä saat jatkuvaa koulutusta asiantuntijan tehtäviin ja alueellinen tukiverkosto auttaa tehtävän perehdyttämisessä. Tässä työssä et jää yksin!

 

Asetu ehdolle!

Jyty Pieksämäki ry:n vaalitoimikunta järjestää luottamusmiesvaalit työpaikallasi. Ehdolle asettuminen luottamusmiesvaaleissa on helppoa. Ehdokkaaksi haluavan tulee toimittaa liitteenä oleva ehdokassuostumuslomake vaalitoimikunnalle ennen ehdolle asettumisajan päättymistä. Äänioikeutettuja luottamusmiesvaaleissa ovat ne Jytyn jäsenet, jotka ovat vaalien toimittamisajankohtana palvelussuhteessa työnantajaan.

 

Jytyn luottamusmiesvaalien ehdolle asettumisaika on 4.11.-20.11.2020.

Toimita ehdokassuostumuslomake asianmukaisesti täytettynä 20.11.2020 mennessä:

Ehdokassuostumuslomake (Word)

postitse: Jyty Pieksämäki ry

Tuohiniementie 16 A 4

76100 Pieksämäki

 

Sisäpostissa ”tietohallinto / Aapo Karjalainen”

 

tai skannattuna sähköpostilla aroskeri@gmail.com

 

 

Pieksämäen kaupungin luottamusmiesvaaleissa valittavat luottamusmiehet:

  • Pääluottamusmies

 

Jos luottamusmiesehdokkaita on sama määrä kuin täytettäviä luottamuspaikkoja, vaalitoimikunta toteaa sopuvaalien syntyneen. Mikäli ehdokkaita tulee enemmän kuin luottamusmiespaikkoja on, järjestetään sähköiset vaalit myöhempänä ilmoitettavana ajankohtana.