Etusivu » Jytyn syyspäivät Tampereella 7.-9.9.2018

Jytyn syyspäivät Tampereella 7.-9.9.2018

Jytyn 100-vuotisjuhlavuoden päätapahtuma on kaikille jäsenille suunnattu syyspäivät. Ohjelmassa on runsaasti liikuntaa, kisailuja, yhteistyökumppaneiden esittelyjä, virkistäytymistä, musiikkia ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Lauantai-illan tähtiesiintyjinä nähdään Heikki Silvennoinen band ja Heikki Hela.

Tapahtumapaikkoina ovat kaunis Pyynikin alue, Pyynikin kesäteatteri ja Hotelli Rosendahl. Syyspäivien järjestäjänä toimii Jyty Pirkanmaa ry, joka on yksi Jytyn perustajayhdistyksistä. Tule siis mukaan Tampereelle juhlistamaan vuosisadan liittoa!

 
 
  Ohjelma:

Perjantai 7.9.
– Illallinen hotelli Rosendahlissa. Illallisen jälkeen karaokekisa, jossa julistetaan syyspäivien karaokemestari 2018.

Lauantai 8.9.
– Pyynikin urheilukentällä leikkimielistä kisailua, yhteistyökumppaneiden esittelyä, musiikkia ja mukavaa yhdessäoloa. Kenttälounas.
– Iltapäivällä Varalan urheiluopistolla liikutaan liikunnanohjaajien vetämänä: mm. kalliolaskeutumista, lattareita ja kulttuurikävelyä Pyynikin maisemissa. Varalassa pääsee myös saunomaan ja uimaan.
– Illalla terassitreffien kautta lähdetään juhlimaan 100-vuotiasta liittoa Pyynikin kesäteatterille. Pyynikillä esiintyvät Heikki Silvennoinen band + Heikki Hela. Mukana on myös joukko muita tamperelaisia muusikoita, jotka julkistetaan kevään aikana. Hotelli Rosendahlin yökerho Joselin’sissa Olli Kärjen bändi tanssittaa ja viihdyttää.

Sunnuntai 9.9.
– Syyspäivien päättäjäiset ja kotiinlähtö.

Hinnat:

Osallistumismaksu 25 euroa sisältää ohjelman, em. kuljetukset ja lauantain kenttälounaan.
Lisämaksusta seuraavat:
– perjantain illallinen, 25 euroa
– lauantain iltajuhla, 25 euroa
– Flowpark, 25 euroa
– majoitus paikasta riippuen

Jyty Pieksämäki ry maksaa yhdistyksen jäsenille 50 euroa avustusta kuittia vastaan. Kuitit tilinumeron kanssa Aapolle aroskeri@gmail.com

Ilmoittautuminen ja majoitus:

Ilmoittautuminen tapahtuu 4.4.-11.5.2018 välisenä aikana. Tapahtumaan kannattaa kuitenkin ilmoittautua viipymättä, sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumisessa varataan kaikki lajiosallistumiset, majoitus, ruokailut ja muu toiminta samalla kertaa.

Viralliset majoituspaikat ovat Varalan urheiluopisto, Skandic Hotel Rosendahl ja Sokos Hotel Ilves.
Ilmoittaa voi 1-2 henkilöä kerrallaan. Kahden hengen huoneeseen tulevien kannattaa ilmoittautua samalla kertaa. Varaus maksetaan heti joko verkkopankissa tai luottokortilla.

Ilmoittautumislinkki löytyy Jyty Pirkanmaan nettisivuilta jytypirkanmaa.jytyliitto.net/syyspaivat-2018/

Kuljetukset Tampereelle ja paikan päällä:

Jyty järjestää edulliset yhteiskuljetukset Tampereelle ympäri maata. Niistä tiedotetaan myöhemmin tarkemmin. Kaikkina päivinä Jyty-bussit sekä katujuna kulkevat siirtymisajankohtien aikana majoitus- ja tapahtumapaikkojen välillä.

Jokainen osallistuja saa Tampereella infopisteeseen ilmoittautuessaan syyspäivien selviytymispaketin.