Etusivu » Jäsenedut

 

DJ_ilmekuva_web

Jyty ry:n jäsenedut

Lue lisää eduista Jyty ry:n sivuilta täältä.

Vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen omavastuuosuus on muuttunut

Vakuutettuina ovat liiton kaikki alle 68-vuotiaat työvoimajäsenet ja toimihenkilöt, jotka asuvat vakinaisesti kalenterivuosittain yli kuusi kuukautta Suomessa, joiden vakinainen kotipaikka on Suomessa ja jotka kuuluvat Suomen sairausvakuutuslain piiriin. Vakuutusturva on voimassa sen vuoden loppuun, jolloin vakuutettu täyttää 68 vuotta tai jää eläkkeelle.

Tapaturmavakuutuksesta korvataan vapaa-aikana sattuneita tapaturmia, mikäli niitä ei korvata johonkin lakiin perustuen. Tapaturmavamman hoitokulukorvaus on enintään 6 788 euroa tapaturmaa kohti. Omavastuu on 50 euroa.

Lisäksi Jyty Pieksämäki ry:n edut:

  • Kinomanian elokuvaliput 10 euroa / kpl Kanttilasta 2.kerroksesta Kaija Viljakaiselta
  • Liikunta- ja kulttuuriavustus  40 euroa / jäsen / vuosi (vuosi 2024).
  • Muut erikseen tiedotettavat tapahtumat, joihin osallistumista hallitus päättää tukea

Liikunta- ja kulttuuriavustushakemus löytyy Virkistystoiminnan sivulta http://www.jytypieksamaki.fi/virkistystoiminta/ 

 

Työttömyyskassa turvaa
Liiton jäsenenä olet vakuutettu Jytyn työttömyyskassassa. Jäsen, joka on maksanut jäsenmaksua vähintään 34 viikkoa ja ollut tämän ajan työssä vähintään 18 tuntia viikossa saa ansiosidonnaista päivärahaa jouduttuaan työttömäksi tai lomautetuksi.
Liiton luottamusmies työpaikallasi ja työttömyyskassan puhelinpalvelu neuvovat, miten toimit, jos työttömyys uhkaa. Työttömyyskassa neuvoo sinua myös vuorotteluvapaasta ja koulutustukien hakemisesta.

Ohjeita löydät myös työttömyyskassan sivuilta.